Regnskabet
I de indledende runder spiller vi i 3 eller 4 rækker, A, B, C og D.
I hovedturneringen i 3 rækker: A, B og C.
Alle spiller de samme kortfordelinger, og resultaterne for hver række kan ses på hjemmesiden.
Fejltastninger skal rettes

Tastefejl på BridgeMate skal meldes til Lars Bo Christensen (29 25 12 54 ) ( chrislarsbo@gmail.com ) senest torsdag efter spilledagen.


Under og efter det enkelte spil taster Nord kontrakt og resultat på BridgeMate. Øst skal kontrollere kontrakt, spilfører og antal stik.

Efter hver rundes 3 spil hænges resultatlister op på opslagstavlen. Så vidt muligt bør man kontrollere, om scoren i ens egen række ser fornuftig ud. Hvis der er fejl, skal der straks rettes henvendelse til Lars Bo, Erik, Anker eller Kristian, så disse kan annulere resultatet på BridgeMate'n.

Det sker imidlertid, at en fejl først opdages ved nærlæsning, når aftenen er forbi. Derfor er de resultater, som du kan læse på nettet normalt umiddelbart efter turneringens afslutning, ikke nødvendigvis de endelige. Fejl, der opdages og indberettes i tide, vil blive rettet.

NB! Det er vigtigt at få alle fejl rettet. Selv om en tastefejl begået af dig eller dine modstandere ikke betyder noget for din egen placering, kan det betyde noget for andre. Og retfærdigheden må man ikke gå på kompromis med ! Inden du henvender dig for at få fejlen rettet, skal du spørge de involverede, om der virkelig er tale om en fejl.

Ved afslutningen, april 2009.

Opgørelsesmetode i par og i imp
Klik her for at se opgørelsesmetoden i par og opgørelsesmetoden i imp.

Retur til Skanderborg Bridgeklub

Sidst redigeret den 6. oktober 2015.